Home > Kopiëren > Kopiëren op één zijde van het papier (eenzijdig)

Kopiëren op één zijde van het papier (eenzijdig)

1. Zorg ervoor dat u papier met het juiste formaat in de papierlade hebt geplaatst.
  2. Voer een van de volgende stappen uit:
    • Plaats het document met de bedrukte zijde naar boven in de ADF (automatische documentinvoer).

(Als u meerdere pagina's kopieert, raden we aan de ADF (automatische documentinvoer) te gebruiken.)

image
    • Plaats het document met de bedrukte zijde naar beneden op de glasplaat.
      image
    OPMERKING

Gebruik voor belangrijke en tere documenten de glasplaat van het apparaat.

3. Druk op image [Kopie].
    Op het LCD-scherm wordt het volgende weergegeven:
    image
  4. Wijzig indien nodig de kopieerinstellingen.
    • image (aantal kopieën)

Voer het aantal exemplaren op een van de volgende manieren in:

• Druk op image of image op het LCD-scherm.
      • Druk op image om een numeriek toetsenbord weer te geven op het LCD-scherm en voer vervolgens het aantal kopieën in. Druk op [OK].
    • [Opties]

Druk op image om alleen de kopieerinstellingen voor de volgende kopie te wijzigen.

• Druk op [OK] wanneer u klaar bent. (Als de knop [OK] wordt weergegeven.)
      • Als u klaar bent met het kiezen van nieuwe opties, kunt u deze opslaan door op de knop [Opslaan als snelk.] te drukken.
    image
    • Snel kopiëren

Druk op > om de voorinstellingen voor kopiëren te openen.

• Huidige instelling

Druk op het volgende weergavegebied om deze instellingen alleen voor de volgende kopie te wijzigen.

• [Kwaliteit]
      • [Ladegebruik]
      • [Vergr./verklein]
      • [Dichtheid]
      • [2-zijdige kopie]
      • [Contrast]
  5. Druk op [Kleur Start] of [Mono Start].
    image
    Druk op image om het kopiëren te stoppen.