Hjem > Fax > Modtagelse af en faxmeddelelse > Hukommelsesmodtagefunktioner > Videresendelse af indgående faxer til en anden maskine

Videresendelse af indgående faxer til en anden maskine

Brug funktionen Faxvideresendelse til automatisk at videresende dine indgående faxmeddelelser til en anden maskine.
  1. Tryk på image [Indstillinger]>[Alle indstilling.]>[Fax]>[Modtageindst.]>[Huk.modtagelse].
    image
    Hvis din maskine viser menuen [Alle indstilling.] på startskærmen, skal du springe over menuen [Indstillinger].
  2. Tryk på [Send fax].
  3. Gør et af følgende:
    • Tryk på [Manuel] for at indtaste fax-videresendelsesnummeret (op til 20 cifre) eller e-mailadressen ved at bruge displayet.

Tryk på [OK].

image

For at videresende en fax ved hjælp af en e-mail-adresse, skal du trykke på image, indtaste e-mail-adresse, og tryk på [OK].

Vælg den ønskede filtype.

(På nogle modeller skal du downloade Internet Fax for at bruge funktionen Internet Fax og funktionen Scan til e-mailserver.)

• Tryk på [Adresse bog].

Svirp op eller ned, eller tryk på image eller image for at rulle, indtil du finder det faxnummer eller den e-mailadresse, som du vil videresende faxerne til.

Tryk på det faxnummer eller den e-mail-adresse, du ønsker.

image
    • Tryk på [Backup udsk.: Til] eller [Backup udsk.: Fra]. Hvis du vælger [Backup udsk.: Til], udskriver maskinen også en kopi af modtagede faxer på din maskine.
  4. Tryk på image.