Hjem > Rutinemæssig vedligeholdelse > Korrektion af farveudskrivning > Nulstilling af maskinens farvekorrektionsindstillinger

Nulstilling af maskinens farvekorrektionsindstillinger

Hvis outputfarven afviger fra det, du ser på skærmen, kan du prøve at nulstille maskinens farvekorrektionsindstillinger.
  1. Tryk på image[Indstillinger]>[Alle indstilling.]>[Printer]>[Farvekorrektion]>[Nulstil].
    image
    Hvis din maskine viser menuen [Alle indstilling.] på startskærmen, skal du springe over menuen [Indstillinger].
  2. Tryk på [Ja].