Hjem > Netværk > Netværksfunktioner > Brug funktionen Send fax til server > Før afsendelse af et dokument til faxserveren

Før afsendelse af et dokument til faxserveren

Hvis du vil sende et dokument til faxserveren, skal der bruges den korrekte syntaks til denne server. Destinations-faxnummeret skal sendes med et præfiks og et suffiks, der svarer til de parametre, der anvendes af faxserveren. I de fleste tilfælde er syntaksen for præfikset "fax=", og syntaksen for suffikset vil være domænenavnet for faxserverens e-mail-gateway. Suffikset skal desuden begynde med symbolet "@". Oplysningerne om præfiks og suffiks skal gemmes i maskinen, før du kan bruge fax til server-funktionen. Destinations-faxnumrene kan gemmes i adressebogen eller indtastes med opkaldstastaturet (op til 40 cifre). Eksempel: Hvis du vil sende et dokument til destinationsfaxnummeret 123-555-0001, skal du bruge følgende syntaks:

image

Faxserverprogrammet skal understøtte en e-mailgateway.