Hjem > Fejlfinding > Problemer med telefon og fax > Indstil telefonlinjekompatibilitet for interferens- og VoIP-systemer (IP-telefoni)

Indstil telefonlinjekompatibilitet for interferens- og VoIP-systemer (IP-telefoni)

Problemer med at sende og modtage faxer på grund af eventuel interferens på telefonlinjen kan løses ved at sænke modemhastigheden for at minimere fejlene i faxtransmissionen. Hvis du bruger en VoIP-tjeneste (IP-telefoni), anbefaler vi at ændre kompatibiliteten til Basis (for VoIP (IP-telefoni)).

image
  • VoIP er en type telefonsystem, der bruger en internetforbindelse i stedet for en almindelig telefonlinje.

• Telefoniudbydere kombinerer ofte VoIP med internet og kabeltjenester.

1. Tryk på image [Indstillinger]>[Alle indstilling.]>[Grundindst.]>[Kompatibilitet].
    image
    Hvis din maskine viser menuen [Alle indstilling.] på startskærmen, skal du springe over menuen [Indstillinger].
  2. Tryk på den ønskede indstilling.
    • Vælg [Høj] for at indstille modemmets hastighed til 33600 bps.

• Vælg [Normal] for at indstille modemmets hastighed til 14400 bps.

• Vælg [Basis(for VoIP)] for at reducere modemmets hastighed til 9600 bps og deaktivere Automatisk fejlretning (Error Correction Mode – ECM).Medmindre interferens er et hyppigt forekommende problem på din telefonlinje, vil du muligvis foretrække kun at anvende denne indstilling, når behovet opstår.