Hjem > Fax > Afsendelse af en fax > Send en 2-sidet faxmeddelelse fra ADF'en

Send en 2-sidet faxmeddelelse fra ADF'en

Du skal vælge et 2-sidet scanningsformat, før du sender en 2-sidet faxmeddelelse. Vælg enten Lang kant eller Kort kant afhængig af dokumentets layout.
  1. Ilæg dokumentet.
  2. Tryk påimage [Fax]>[Valg]>[2-sidet fax].
  3. Gør et af følgende:
    • Hvis dokumentet er spejlvendt på den lange kant, skal du trykke på indstillingen [2-sidet scanning: Lang kant].
    • Hvis dokumentet er spejlvendt på den korte kant, skal du trykke på indstillingen [2-sidet scanning: Kort kant].
  4. Tryk på [OK]. (Hvis knappen [OK] vises.)
    image
    Hvis knappen [OK] ikke vises, efter at du har indstillet klokkeslættet, skal du trykke på image for at gå tilbage til faxafsendelsesskærmbilledet.
  5. Indtast et faxnummer.
  6. Tryk på [Fax start].