Hjem > Fax > Modtagelse af en faxmeddelelse > Indstillinger i Modtagetilstand > Indstilling af 2-sidet udskrivning for modtagede faxer

Indstilling af 2-sidet udskrivning for modtagede faxer

Maskinen udskriver modtagne faxer på begge sider af papiret, når [Dobbeltsidet] er sat til [Til].
  • Brug papirstørrelserne A4, Letter, Legal, Folio (215,9 mm × 330,2 mm), Mexico Legal eller India Legal (60 til 230 g/m2) til denne funktion. Sørg for, at bakken til 2-sidet udskrivning passer til papirstørrelsen. Hvis ikke vil papiret ikke blive fremført korrekt og resultere i en skæv udskrift eller papirstop.
  • Når 2-sidet udskrivning er aktiveret, reduceres indgående faxer automatisk til at passe til papiret i bakken.
  1. Tryk på image [Indstillinger]>[Alle indstilling.]>[Fax]>[Modtageindst.]>[Dobbeltsidet].
    image
    Hvis din maskine viser menuen [Alle indstilling.] på startskærmen, skal du springe over menuen [Indstillinger].
  2. Tryk på [Til] eller [Fra].