Hjem > Fax > Telefontjenester og eksterne enheder > Eksterne telefoner og ekstratelefoner > Betjening fra eksterne telefoner og lokaltelefoner

Betjening fra eksterne telefoner og lokaltelefoner

Hvis du besvarer et faxopkald på en ekstratelefon eller en ekstern telefon, kan du få din maskine til at besvare opkaldet ved at bruge fjernaktiveringskoden. Når du trykker fjernaktiveringskoden *51, begynder maskinen at modtage faxmeddelelsen.

Hvis maskinen besvarer et taleopkald og udsender pseudo-/dobbeltringninger, for at du skal tage over, kan du besvare opkaldet på en ekstratelefon ved at trykke fjerndeaktiveringskode #51.

Hvis du besvarer et opkald, og der ikke er nogen på linjen:

Du modtager en manuel fax.

Tryk på *51, og vent på hyletonen eller på, at displayet viser [Modtager], og læg derefter på.

image

Du kan også bruge faxregistreringsfunktionen med henblik på at få maskinen til automatisk at modtage opkaldet.