Hjem > Fax > Modtagelse af en faxmeddelelse > Fjernhentning af fax > Indstilling af en fjernadgangskode

Indstilling af en fjernadgangskode

Opret en fjernadgangskode, der gør det muligt at få adgang til og styre maskinen, også når du er væk fra den.
Inden du kan bruge fjernadgangs- og hentningsfunktionerne, skal du oprette din egen kode. Den fabriksindstillede kode er den inaktive kode (---*).
  1. Tryk på image [Indstillinger]>[Alle indstilling.]>[Fax]>[Fjernkontrol].
    image
    Hvis din maskine viser menuen [Alle indstilling.] på startskærmen, skal du springe over menuen [Indstillinger].
  2. Indtast en trecifret kode med tallene [0] til [9], [*] eller [#] på displayet (det forudindstillede '*' kan ikke ændres), og tryk derefter på [OK].
    image
    • Brug IKKE samme kode som den, du bruger som fjerndeaktiveringskode (*51) eller fjerndeaktiveringskode (#51).
    • For at gøre din kode inaktiv, skal du trykke og holde image nede for at gendanne den inaktive indstilling (---*), og så skal du trykke på [OK].