Ana sayfa > Tarama > Makinenizdeki Tara Düğmesini Kullanarak Tarama > SSH Sunucusuna Tarama (SFTP) > Web Tabanlı Yönetimi Kullanarak bir Müşteri Anahtar Çifti Oluşturma

Web Tabanlı Yönetimi Kullanarak bir Müşteri Anahtar Çifti Oluşturma

  1. Web Tabanlı Yönetimi Başlatın. imageimage Web Tabanlı Yönetim'e Erişim
  2. Sol gezinme çubuğunda Network (Ağ)>Security (Güvenlik)>Client Key Pair (İstemci Anahtar Çifti) öğesine tıklayın.
    image
    Sol gezinme çubuğu görülmüyorsa, gezinmeye image ögesinden başlayın.
  3. Create New Client Key Pair (Yeni İstemci Anahtar Çifti Oluştur) ögesine tıklayın.
  4. Client Key Pair Name (İstemci Anahtar Çifti Adı) alanında, istediğiniz adı (en fazla 20 karakter) yazın.
  5. Public Key Algorithm (Ortak Anahtar Algoritması) açılır listesine tıklayın ve ardından istediğiniz algoritmayı seçin.
  6. Submit (Gönder) ögesine tıklayın.

    İstemci anahtar çifti oluşturulur ve makinenizin belleğinde kaydedilir. İstemci anahtar çifti adı ve ortak anahtar algoritması Client Key Pair List (İstemci Anahtar Çifti Listesi) öğesinde görüntülenir.

Bu sayfa faydalı oldu mu?