Hem > Säkerhet > Spara utskriftsloggen på nätverket > Använda Spara utskriftslogg på nätverket med Secure Function Lock 3.0

Använda Spara utskriftslogg på nätverket med Secure Function Lock 3.0

När Secure Function Lock (säkert funktionslås) 3.0 är aktivt sparas namnen på de användarna som är registrerade för kopiering, faxmottagning (för MFC-modeller), WebConnect-utskrift och direktutskrift med USB (om detta är tillgängligt) i rapporten för Spara utskriftslogg på nätverket. När autentisering av Active Directory är aktiverat sparas användarnamnet i rapporten Spara utskriftslogg på nätverket: