Hem > Felsökning > Papperstopp > Rensa pappersstopp

Rensa pappersstopp

Om papper har fastnat eller flera pappersark ofta matas samtidigt gör du följande:

• Rengör pappersupplockningsrullarna och pappersfackens separationsskiva.

imageimage Närliggande information: Rengöra pappersupplockningsrullarna

• Fyll på papper på rätt sätt i facket.

imageimage Närliggande information: Fylla på papper

• Ställ in rätt pappersformat och papperstyp på maskinen.

imageimage Närliggande information: Pappersinställningar

• Ställ in rätt pappersformat och papperstyp på datorn.

imageimage Närliggande information: Skriva ut ett dokument (Windows)

imageimage Närliggande information: Skriva ut med AirPrint

• Använd rekommenderat papper.

imageimage Närliggande information: Använda specialpapper

imageimage Närliggande information: Rekommenderade utskriftsmedia