Skriva ut en rapport

1. Tryck på image[Inställningar]>[Alla inställningar]>[Skriv rapport].
    image
    Om skrivaren visar menyn [Alla inställningar] på startskärmen hoppar du över menyn [Inställningar].
  2. Svep upp eller ner eller tryck på image eller image för att visa den rapport du vill skriva ut och tryck sedan på den.
  3. Gör något av följande:
    • Om du väljer [Sändn. kvitto] gör du något av följande:
      • Tryck på [Visa på LCD-skärm] för att visa överföringsrapporten.
      • Tryck på [Skriv rapport] för att skriva ut överföringsrapporten.
    • Gå till nästa steg om du väljer andra rapporter.
  4. Tryck på [Ja].
  5. Tryck på image.