Hem > Administrator (Administratör) > Säkerhetsfunktioner > Nätverkssäkerhet > Innan du använder nätverkssäkerhetsfunktioner

Innan du använder nätverkssäkerhetsfunktioner

Maskinen använder några av de allra senaste protokollen för nätverkssäkerhet och kryptering. De här nätverksfunktionerna kan integreras i den övergripande planen för nätverkssäkerhet, och på så vis bidra till att skydda dina data och hindra otillåten åtkomst till maskinen.
image

Vi rekommenderar att du inaktiverar protokollen för Telnet, FTP-server och TFTP. Åtkomst till maskinen med de här protokollen är inte säker.