Hem > Utskrift > Skriva ut dubbla kopior

Skriva ut dubbla kopior

Använd funktionen Karbonkopiering för att göra flera kopior av samma utskriftsdata precis som vid utskrift på karbonpapper. Skicka data till individuella pappersfack som du redan har fyllt på med olika typer av papper eller färger.

Du kanske t.ex. vill ställa in skrivaren att skicka dina utskriftsdata till fack 1, som du redan har fyllt på med blåfärgat papper och sedan skriva ut data på en viss plats på sidan via kombifacket, som du redan har fyllt på med gulfärgat papper som redan innehåller text.

Om du lägger blått papper i Fack 1 och gult papper i kombifacket matar skrivaren automatiskt papper för Ark 1 från Fack 1 och papper för Ark 2 från kombifacket.

Om du aktiverar funktionen Karbonkopiering kommer maskinen alltid automatiskt att ta kopior.

image
Windows

Med funktionen Karbonkopiering kan du också välja olika utskriftsmakron/-flöden för varje sida.

1. Tryck på image[Inställningar]>[Alla inställningar]>[Skrivare]>[Karbonpappermeny]>[Fotokopiering]>[].
    image
    Om skrivaren visar menyn [Alla inställningar] på startskärmen hoppar du över menyn [Inställningar].
  2. Svep upp eller ner eller tryck på image eller image för att visa alternativet [Kopior] och tryck sedan på alternativet [Kopior].
  3. Ange det antal kopior som önskas och tryck sedan på [OK].
  4. Svep upp eller ner eller tryck på image eller image för att visa alternativet [Kopia 1 Fack] och tryck sedan på alternativet [Kopia 1 Fack].
  5. Svep upp eller ner eller tryck på image eller image för att visa det pappersfack som du vill konfigurera för alternativet [Kopia 1 Makro] och tryck sedan på pappersfacket för att välja det.
    image

Windows

1. Svep uppåt eller nedåt eller tryck på image eller image för att visa alternativet [Kopia 1 Makro] och tryck sedan på det.
    2. Svep upp eller ner eller tryck på image eller image för att visa ID-numret för det makro/flöde som du vill använda och tryck sedan på det.
  6. Upprepa dessa steg tills du har valt alla fackinställningar för varje kopia.
  7. Tryck på image.
  8. Skicka utskriftsjobbet till maskinen.