Telefonväxel och överföring

Relaterade modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

Maskinens [Välj linjetyp]-inställning är inledningsvis inställd på [Normal], vilket innebär att maskinen kan kopplas in på det allmänna telefonnätet. Många kontor använder dock ett centralt telefonsystem eller ett telefonväxelsystem (PBX). Din maskin kan kopplas till de flesta telefonväxelsystem (PBX). Maskinens återuppringningsfunktion stöder endast TBR (”timed break recall”). TBR fungerar med de flesta telefonväxelsystem så att du kan få kontakt med en utgående linje, eller överföra samtal till en annan anknytning. Tryck på knappen i tabellen för att använda denna funktion.

Gällande modeller

Använda maskinens återuppringningsfunktion

MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN/MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

R

image

Tilldela ett telefonnummer till knappen som är lagras i adressboken (snabbval och kortnummer på vissa modeller). När du programmerar ett adressboksnummer (snabbvals- och kortnummer för vissa modeller) trycker du först på knappen (”!” visas på LCD-skärmen), sedan anger du telefonnumret. På detta sätt behöver du inte trycka på knappen varje gång innan du ska ringa ett nummer i adressboken (snabbvals- eller kortnummer). Du måste ställa in PBX som telefonlinjetyp på maskinen om du vill använda denna funktion.