Hem > Nätverk > Inställningar för trådlösa nätverk > Använda det trådlösa nätverket > Konfigurera din maskin för ett trådlöst nätverk genom metoden med en knapptryckning för Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Konfigurera din maskin för ett trådlöst nätverk genom metoden med en knapptryckning för Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Relaterade modeller:DCP‑L5510DW / MFC‑L5710DW / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
OBS

(MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)

Den trådlösa nätverksanslutningen kan endast användas när tillvalet Modul för WLAN är installerad.

Om din trådlösa åtkomstpunkt/router har stöd för WPS (PBC: konfiguration med en knapptryckning), kan du använda maskinens kontrollpanelsmeny för att konfigurera dina inställningar för trådlöst nätverk med hjälp av WPS.

1. Tryck på image[Inställningar]>[Alla inställningar]>[Nätverk]>[WLAN(Wi-Fi)]>[WPS/Tryck på knappen].
    image
    Om skrivaren visar menyn [Alla inställningar] på startskärmen hoppar du över menyn [Inställningar].
  2. Tryck på [Aktivera WLAN?] när [Ja] visas.
    Då startas inställningsguiden för trådlösa nätverk. Tryck på [Nej] om du vill avbryta.
  3. När pekskärmen visar [Starta WPS på din trådlösa anslutning/router, tryck sedan på [OK]], trycker du på WPS-knappen på din trådlösa åtkomstpunkt/router. Tryck på [OK] på maskinen. Maskinen identifierar automatiskt din trådlösa åtkomstpunkt/router och försöker ansluta till ditt trådlösa nätverk.
Om den trådlösa enheten är ansluten visas [Ansluten] på LCD-skärmen. Tryck på [OK] och sedan på image.

Du har nu slutfört konfigurationen av det trådlösa nätverket. För att installera drivrutinerna och programvaran som behövs för att använda maskinen går du till din modells Nerladdningar-sida på support.brother.com/downloads.