Hem > Pappershantering > Pappersinställningar > Välja pappersfack för utskrift

Välja pappersfack för utskrift

Ändra vilket standardfack som maskinen ska använda vid utskrift av kopior, mottagna fax och utskriftsjobb från din dator.
image
DCP-modeller stödjer inte faxfunktionen.
  1. Tryck på image [Inställningar]>[Alla inställningar]>[Allmän inställ]>[Fackinställning].
    image
    Om skrivaren visar menyn [Alla inställningar] på startskärmen hoppar du över menyn [Inställningar].
  2. Svep upp eller ner eller tryck på image eller image för att visa alternativet [Fack: Kopiera], [Fack: Fax], eller [Fackanvändning: SkrivUt] och tryck sedan på önskat alternativ.
  3. Svep upp eller ner, eller tryck på image eller image för att visa det alternativ du önskar och tryck sedan på det. Om du t.ex. väljer alternativet [KF>F1] hämtar maskinen papper från kombifacket tills det är tomt och därefter från fack 1.
  4. Tryck på image.
    image
    • Om du tar en kopia genom att använda dokumentmataren och ger prioritet till flera fack, väljer maskinen facket med det lämpligaste papperet och hämtar automatiskt papper från det facket.
    • Om du tar en kopia genom att använda kopieringsglaset kopieras dokumentet från facket med den högsta prioriteten även om det finns lämpligare papper i ett annat fack.
    • (För modeller med faksimilefunktion) Använd följande pappersformat vid utskrift av fax: Letter, A4, Legal, Folio, Mexico Legal eller India Legal. Maskinen lagrar mottaget fax och [Fel storlek] visas på pekskärmen när det inte finns något lämpligt pappersformat i något av facken.
    • (För modeller med faksimilefunktion) Om det är slut på papper i facket och det finns mottagna fax i skrivarens minne visas [Papper slut] på pekskärmen. Fyll på papper i det tomma facket.