Hem > Nätverk > Inställningar för trådlösa nätverk > Använda det trådlösa nätverket > Konfigurera maskinen för ett trådlöst nätverk med hjälp av konfigurationsguiden från din dator

Konfigurera maskinen för ett trådlöst nätverk med hjälp av konfigurationsguiden från din dator

Relaterade modeller:DCP‑L5510DW / MFC‑L5710DW / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
OBS

(MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)

Den trådlösa nätverksanslutningen kan endast användas när tillvalet Modul för WLAN är installerad.

1. Hämta installationsprogrammet från din modells Nerladdningar-sida på support.brother.com/downloads.
  2. Starta installationsprogrammet och följ sedan instruktionerna på skärmen.
  3. Välj Trådlös nätverksanslutning (Wi-Fi) eller Trådlös nätverksanslutning (Wi-Fi) (tillval) och klicka sedan på Nästa .
  4. Följ anvisningarna på skärmen.

Du har nu slutfört den trådlösa nätverksinstallationen.