Hem > Introduktion till maskinen > Öppna Brother Utilities (Windows) > Avinstallera programvaran och drivrutiner (Windows)

Avinstallera programvaran och drivrutiner (Windows)

1. Gör något av följande:
    • Windows 11

Klicka på image>Alla appar>Brother>Brother Utilities.

• Windows 10

Klicka på image >Brother>Brother Utilities.

2. Välj din modell i listrutan (om den inte redan är markerad).
  3. Klicka på Verktyg i vänster navigationsfält.
    • Välj ikonen Meddelande om programvaruuppdatering, om den visas och klickar sedan på Sök nu>Sök efter programvaruuppdateringar>Uppdatera. Följ anvisningarna på skärmen.
    • Gå till nästa steg om ikonen Meddelande om programvaruuppdatering inte visas.
  4. Klicka på Avinstallera i avsnittet Verktyg i Brother Utilities.
    Följ anvisningarna i dialogrutan för att avinstallera programvara och drivrutiner.