Hem > Skanna > Skanna med maskinens skanningsknapp > Skanna till FTP > Överföra skannade data till en FTP-server

Överföra skannade data till en FTP-server

Dela skannad information genom att spara den på din FTP-server.
  1. Ladda ditt dokument.
  2. Tryck på [Skanna]>[till FTP/SFTP].
  3. När serverprofilerna du ställer in med webbaserad hantering visas väljer du den profil du vill ha. Om profilen inte är komplett (om t.ex. namnet för inloggningskontot och lösenordet saknas eller om du inte angett kvalitet eller filtyp) blir du ombedd att ange den information som saknas.
  4. Tryck på [Start].
    Maskinen börjar skanna. Om du använder kopieringsglaset följer du instruktionerna på pekskärmen för att utföra skanningen.