Hem > Pappershantering > Fylla på papper > Fyll på och skriv ut via pappersfacket > Fyll på och skriv ut på tjockt papper genom pappersfacket

Fyll på och skriv ut på tjockt papper genom pappersfacket

• Om inställningen för kontroll av papper är inställd till På och det när du drar ut pappersfacket ur skrivaren visas ett meddelande på LCD-skärmen som frågar om du vill ändra papperstyp och pappersformat, ändrar du vid behov dessa inställningar enligt LCD-instruktionerna.

• Du måste också ändra inställningarna för pappersformat och papperstyp på maskinen eller på din dator när du fyller på med papper av ett annat format och typ i facket.
  1. Dra ut pappersfacket helt och hållet från maskinen.
    image
  2. Tryck ner de gröna spakarna och flytta pappersguiderna så att de passar pappret.
    image
    image

För pappersformaten Legal och Folio ska du trycka på frigöringsknappen (1) nederst i pappersfacket eller frigöringsspaken (2) på fackets baksida och sedan dra ut pappersfackets bakre del. (Papperformaten Legal och Folio finns inte tillgängliga i vissa regioner.)

För fack med en frigöringsknapp:

image

För fack med en frigöringsspak:

image
  3. Bläddra igenom pappersbunten väl.
  4. Lägg papper i pappersfacket med utskriftssidan vänd nedåt.
    image

Fyll INTE på med olika pappersformat och papperstyper samtidigt i pappersfacket. Pappret kan då fastna eller felmatas.

5. Kontrollera att pappret inte överstiger markeringen för maximalt antal papper (image image image).
    Överfyllning av pappersfacket kommer att orsaka pappersstopp.
    image
  6. Tryck långsamt in pappersfacket helt i maskinen.
  7. Öppna maskinens bakre lucka (utmatningsfacket med textsidan uppåt).
    image
  8. Öppna pappersstoppen. (MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)
    image
  9. Skicka utskriftsjobbet till maskinen.
    image
    I dialogrutan Utskrift kan du ändra utskriftsinställningarna.
  10. När du är klar stänger du den bakre luckan (utmatningsfacket med textsidan uppåt) tills den låser i stängt läge.
    image

(MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)

Stäng först pappersstopparen, och därefter den bakre luckan.