Skapa en grupp i din PC-FAX-adressbok (Windows)

Relaterade modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Skapa en grupp för att sända samma PC-FAX till flera mottagare på samma gång.
  1. Starta image (Brother Utilities) och klicka sedan på rullgardinsmenyn och välj ditt modellnamn (om det inte redan är valt).
  2. Klicka på PC-FAX i vänster navigationsfält och klicka sedan på Adressbok (Sänd).
    Dialogrutan adressbok visas.
    image
  3. Klicka på image för att lägga till en ny grupp.
    Dialogrutan Inställning av grupper i adressbok visas.
  4. Ange den nya gruppens namn i fältet Gruppnamn.
  5. I fältet Tillgängliga namn väljer du varje namn som ska inkluderas i gruppen och klickar sedan på Lägg till >>.
    De medlemmar som läggs till i gruppen visas i rutan Gruppmedlemmar.
  6. Klicka på OK när du är klar.
    image
    Varje grupp kan innehålla upp till 50 medlemmar.