Hem > Pappershantering > Fylla på papper > Fyll på och skriv ut via kombifacket > Fyll på papper i kombifacket > Ändra maskininställningar för att skriva ut på brevhuvud eller förtryckt papper med hjälp av kombifacket

Ändra maskininställningar för att skriva ut på brevhuvud eller förtryckt papper med hjälp av kombifacket

Ändra maskinens inställning när du använder brevpapper eller förtryckt papper för dubbelsidig utskrift.
image
  • Fyll INTE på med olika pappersformat och papperstyper samtidigt i pappersfacket. Pappret kan då fastna eller felmatas.
  • Om utskriftspositionen inte är anpassad för brevpappret eller de förtryckta objekten kan du justera utskriftspositionen med hjälp av kombifackets inställning för utskriftsposition.
  • En del förtryckt papper kan orsaka utskriftsfläckar, beroende på utskriftsmetod och bläcktyp.

Orientering

image

För enkelsidig utskrift

• vänd uppåt
  • övre kanten först
image

För automatisk dubbelsidig utskrift (bindning längs med långsidan)

• vänd nedåt
  • nedre kanten först
  1. Tryck på image[Inställningar]>[Alla inställningar]>[Skrivare]>[2-sidigt]>[En bild]>[2-sidig matning].
    image
    Om skrivaren visar menyn [Alla inställningar] på startskärmen hoppar du över menyn [Inställningar].
  2. Tryck på image.