Ställ in datum och tid

1. Tryck på image [Inställningar]>[Alla inställningar]>[Grundinställn.]>[Datum och tid]>[Datum].
    image
    Om skrivaren visar menyn [Alla inställningar] på startskärmen hoppar du över menyn [Inställningar].
  2. Ange de två sista siffrorna i årtalet genom att använda LCD-skärmen och tryck sedan på [OK].
  3. Ange de två siffrorna för månaden genom att använda LCD-skärmen och tryck sedan på [OK].
  4. Ange de två siffrorna för dagen genom att använda LCD-skärmen och tryck sedan på [OK].
  5. Tryck på [Typ av klocka].
  6. Tryck på [12t klocka] eller [24t klocka].
  7. Tryck på [Tid].
  8. Gör något av följande för att ange tiden:
    • Om du valde [12t klocka] som format för inställningen [Typ av klocka] anger du tiden (i 12-timmarsformat) genom att använda LCD-skärmen.

Tryck på image för att välja [AM] eller [PM].

Tryck på [OK].

• Om du valde [24t klocka] som format för inställningen [Typ av klocka] anger du tiden (i 24-timmarsformat) genom att använda LCD-skärmen.

Tryck på [OK].

(Skriv till exempel 19:45 för kvart i åtta på kvällen.)

9. Tryck på image.