Hem > Skanna > Skanna från din dator (Windows) > Skanna med Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)

Skanna med Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)

1. Starta Brother iPrint&Scan.
    • Windows

Starta image(Brother iPrint&Scan).

• Mac

I menyfältet Finder klickar du på >Program. Dubbelklicka sedan på iPrint&Scan-ikonen.

Brother iPrint&Scan-skärmen visas.
  2. Om Brother-skannern inte är vald klickar du på knappen Välj din maskin och väljer sedan modellens namn i listan. Klicka på OK.
  3. Tryck på OK igen.
  4. Klicka på ikonen Skanna och skanna sedan dina dokument genom att följa anvisningarna på skärmen.