Hem > Felsökning > Återställa maskinen

Återställa maskinen

1. Tryck på image [Inställningar]>[Alla inställningar]>[Grundinställn.]>[Återställ].
    image
    Om skrivaren visar menyn [Alla inställningar] på startskärmen hoppar du över menyn [Inställningar].
  2. Tryck på den återställningsfunktion som du vill använda.
    image
    • Nätverksinställningar, säkerhetsinställningar och adressboksdata kommer inte att återställas av [Maskinåterställning].
    • Om du gör dig av med skrivaren rekommenderar vi att du först gör en [Fabriksinst.] för att ta bort personuppgifter från skrivaren.
  3. [Enheten kommer startas om efter återställning. Tryck på [OK] i 2 sekunder för att bekräfta.] visas. Bekräfta genom att trycka på [OK] i två sekunder.
    image
    Du kan även återställa nätverksinställningarna genom att trycka på image[Inställningar]>[Alla inställningar]>[Nätverk]>[Nätv.återst.].
    Maskinen startas om.