Hem > Fax > Ta emot ett fax > Fjärråtkomst av fax > Fjärrstyrd vidaresändning av fax

Fjärrstyrd vidaresändning av fax

Relaterade modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Ring till din maskin från en tonvalstelefon eller faxmaskin för att vidarebefordra inkommande fax till en annan maskin.
Du måste aktivera faxlagring för att kunna använda denna funktion.
  1. Slå ditt faxnummer.
  2. Ange din fjärråtkomstkod när maskinen svarar (tre siffror, följt av *). En lång signal betyder att du har meddelanden.
  3. När du hör två korta signaler, tryck på 9 6 2.
  4. Invänta en lång signal innan du med de kombinerade siffer- och bokstavsknapparnas hjälp anger numret till den faxmaskin som du vill sända meddelanden till, följt av ## (högst 20 siffror).
    image
    Du kan inte använda * och # när du slår numret. Tryck på # om du vill lägga in en paus.
  5. Lägg på när maskinen avger en signal. Maskinen ringer upp den andra faxmaskinen som därefter skriver ut dina faxmeddelanden.