Hem > Fax > Ta emot ett fax > Inställningar för mottagningsläge > Välja korrekt mottagningsläge

Välja korrekt mottagningsläge

Relaterade modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Du måste välja ett mottagningsläge baserat på de externa enheter och telefontjänster som du har på din linje.

Som standard kommer din maskin automatiskt att ta emot fax som sänds till den. Nedanstående schema hjälper dig att välja rätt läge.

Vill du använda din maskins telefonfunktion (om tillgänglig), en extern telefon eller extern telefonsvarare ansluten till samma linje som maskinen?

image

Nej

Läget Endast fax

Ja

image

Använder du funktionen röstmeddelande på en extern telefonsvarare?

image

Ja

Läget Extern telefonsvarare

Nej

image

Vill du att maskinen ska svara automatiskt på fax- och telefonsamtal?

image

Ja

Fax/Tel-läge

Nej

image

image

Manuellt läge

1. Tryck på image [Inställningar]>[Alla inställningar]>[Fax]>[Mottagning]>[Svarsläge].
    image
    • Om skrivaren visar menyn [Alla inställningar] på startskärmen hoppar du över menyn [Inställningar].
  2. Tryck på [End. fax], [Fax/Tel], [Ext:Tel/Tsv] eller [Manuell].