Hem > Säkerhet > Secure Function Lock 3.0 (säkert funktionslås) > Konfigurera personliga startskärmsinställningar med hjälp av webbaserad hantering.

Konfigurera personliga startskärmsinställningar med hjälp av webbaserad hantering.

Relaterade modeller:MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Som en administratör kan du ange vilka flikar användare kan se på sina personliga startskärmar. De här flikarna ger snabb åtkomst till användarnas favoritsnabbval, som de kan tilldela sina personliga hemskärmsflikar från skannerns kontrollpanel.
  1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).

Exempel:

https://192.168.1.2

3. Om så krävs skriver du in lösenordet i Login (Logga in)-fältet och klickar därefter på Login (Logga in).
    image
    Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar står på baksidan av maskinen och är märkt med texten ”Pwd”.
  4. Gå till navigeringsmenyn och klicka sedan på Administrator (Administratör) > User Restriction Function (Användarbegränsad funktion) eller Restriction Management (Hantera begränsningar).
    image
    Starta från image om navigeringsmenyn inte visas på skärmens vänstra sida.
  5. Välj Secure Function Lock (Säkert funktionslås).
  6. I fältet Tab Settings (Flikinställningar) väljer du Personal (Personlig) för fliknamnen som du vill använda som din personliga startskärm.
  7. Klicka på Submit (Skicka).
  8. Klicka på menyn Restricted Functions (Begränsade funktioner).
  9. Ange ett gruppnamn eller användarnamn i fältet User List / Restricted Functions (Användarlista / Begränsade funktioner).
  10. Klicka på Submit (Skicka).
  11. Klicka på menyn User List (Användarlista).
  12. I fältet User List (Användarlista) anger du användarnamnet.
  13. Skriv ett lösenord i fältet Password (Lösenord).
    image
    Det antal tecken som du kan ställa in varierar beroende på modellen.
  14. Ange kortnumret i fältet Card ID (NFC ID) (Kort-ID (NFC ID)) för att registrera användarens kort-ID (tillgänglig för vissa modeller).
  15. Välj User List / Restricted Functions (Användarlista / Begränsade funktioner) för varje användare i rullgardinsmenyn.
  16. Välj fliknamnet för varje användare i rullgardinsmenyn Home Screen (Startskärm).
  17. Klicka på Submit (Skicka).