Hem > Säkerhet > Använd globala nätverksdetekteringsfunktioner > Blockera kommunikation från det globala nätverket

Blockera kommunikation från det globala nätverket

image
När du aktiverar den här funktionen begränsar den mottagandet av jobb från enheter med globala IP-adresser
  1. Tryck på image[Inställningar]>[Alla inställningar]>[Nätverk]>[Global detektering]>[Avvisa åtkomst]>[].
    image
    Om skrivaren visar menyn [Alla inställningar] på startskärmen hoppar du över menyn [Inställningar].
  2. Tryck på image.