Ställa in nedräkning för viloläge

Inställningen för viloläge (eller energisparläge) kan minska energiförbrukningen. När maskinen är i viloläget agerar den som om den vore helt avstängd. Maskinen vaknar upp och börjar skriva ut om den tar emot ett utskriftsjobb eller ett fax. Använd dessa instruktioner för att ställa in en tidsfördröjning (nedräkning) innan maskinen går in i viloläge.
  • Du kan ställa in hur länge maskinen ska befinna sig i beredskapsläget innan den går in i viloläget.
  • Timern startar om när du utför någon funktion på maskinen som t.ex. tar emot ett utskriftsjobb.
  1. Tryck på image [Inställningar]>[Alla inställningar]>[Allmän inställ]>[Miljö]>[Vilolägestid].
    image
    Om skrivaren visar menyn [Alla inställningar] på startskärmen hoppar du över menyn [Inställningar].
  2. Ange hur länge maskinen ska befinna sig i beredskapsläget (max. 50 minuter) innan den intar viloläget och tryck sedan på [OK].