Hem > Mobile/Web Connect > Mopria Print Service och Mopria Scan

Mopria Print Service och Mopria Scan

Mopria Print Service är en utskriftsfunktion och Mopria Scan är en skanningfunktion på mobila Android-enheter utvecklade av Mopria Alliance. Med den här tjänsten kan du ansluta till samma nätverk som maskinen för att skriva ut och skanna utan ytterligare installation.

image
image
  1. Mobil Android-enhet
  2. Wi-Fi®-anslutning
  3. Din maskin

Du måste hämta Mopria ™ Print Service eller Mopria Scan från Google Play och installera det på din Android-enhet. Innan du använder dessa Mopria-funktioner, se till att du aktiverar dem på din mobila enhet.