Hem > Fax > Ta emot ett fax > Fjärråtkomst av fax > Ställa in en fjärråtkomstkod

Ställa in en fjärråtkomstkod

Relaterade modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Ställ in en fjärråtkomstkod för att komma åt och kontrollera din maskin även när du inte befinner dig i närheten av den.
Innan du använder de olika funktionerna för fjärråtkomst måste du välja en egen kod. Fabriksinställningen är en inaktiv kod (---*).
  1. Tryck på image [Inställningar]>[Alla inställningar]>[Fax]>[Fjärråtkommst].
    image
    Om skrivaren visar menyn [Alla inställningar] på startskärmen hoppar du över menyn [Inställningar].
  2. Ange en tresiffrig kod med siffrorna [0] till [9], [*] eller [#] genom att använda LCD-skärmen (förinställningen ”*” går inte att ändra) och tryck sedan på [OK].
    image
    • Använd inte samma kod som används för din Fjärraktiveringskod (*51) eller Fjärrinaktiveringskod (#51).
    • Håll image intryck för att inaktivera din kod och återställa den inaktiva inställningen (---*) och tryck sedan på [OK].