Hem > Fax > Ta emot ett fax > Inställningar för mottagningsläge > Ta emot ett fax vid slutet av ett telefonsamtal

Ta emot ett fax vid slutet av ett telefonsamtal

Relaterade modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Om du pratar i telefonen som är ansluten till maskinen och den andra parten också pratar i en telefon som är ansluten till hans/hennes faxmaskin kan den andra parten vid slutet av samtalet skicka ett fax till dig innan ni båda lägger på.

Maskinens dokumentmatare måste vara tom.

1. Be den andra parten att placera dokumentet i sin maskin och trycka på Start eller Sänd.
  2. När du hör CNG-signalerna (långsamt upprepade signaler) trycker du på [Fax start].
    image
    Om maskinen står i läge automatisk återuppringning måste du vänta tills det är avslutat och sedan försöka igen.
  3. Tryck på [Ta emot] för att ta emot ett fax.
  4. Lägg på luren på den externa telefonen.