Skift til sommertid automatisk

Du kan stille inn maskinen slik at den automatisk skifter til/fra sommertid.

Klokken stilles automatisk én time frem om våren og én time tilbake om høsten. Kontroller at du har stilt inn riktig dato og klokkeslett i Dato og klokkeslett-innstillingen.

Denne funksjonen er bare tilgjengelig i noen land.

1. Trykk på image [Innstillinger]>[Alle innst.]>[Grunn oppsett]>[Dato og klokke]>[Auto sommertid].
    image
    Hvis maskinen viser [Alle innst.]-menyen på startskjermbildet, hopper du over [Innstillinger]-menyen.
  2. Trykk på [] eller [Av].
  3. Trykk på image.