Lagre adresseboknumre

Relaterte modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
  1. Trykk på image [Faks]>[Adresse bok].
  2. Gjør følgende:
    1. Trykk på [Rediger].
    2. Trykk på [Legg til ny adr.].
    3. Trykk på [Navn].
    4. Angi navnet med LCD-skjermen (opptil 16 tegn) og trykk deretter på [OK].
    5. Trykk på [Adresse].
    6. Angi faks- eller telefonnummeret på LCD-skjermen (opptil 20 sifre) og trykk deretter på [OK].
      image

Hvis du vil lagre en e-postadresse som du vil bruke for Internett-faks eller Skann til e-postserver, trykker du på image og angir e-postadressen. Deretter trykker du på [OK].

(På noen modeller må du laste ned Internett-faks for å bruke funksjonen for Internett-faks og skann til e-postserver.)

7. Trykk på [OK].
    Hvis du vil lagre flere adresseboknumre, repeterer du disse trinnene.
  3. Trykk på image.