Hjem > Innføring i bruk av maskinen > Plassering av inn-/utgangsporter på maskinen

Plassering av inn-/utgangsporter på maskinen

Inn-/utgangsportene er plassert foran og bak på maskinen.

image

1. LINE-uttak (for MFC-modeller)
  2. EXT.-uttak (for MFC-modeller)
  3. USB-tilbehørsport (foran)

DCP-L5510DW/MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN/MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

4. 10BASE-T / 100BASE-TX / 1000BASE-T-port (For nettverksmodeller)
  5. USB-port
  6. USB-tilbehørsport (bak)

MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

Følg instruksjonene i programmet for programvare-/driverinstallering når du kobler til USB- eller nettverkskabelen.

Hvis du vil installere driveren og programvaren som kreves for å bruke maskinen, går du til modellens Nedlastinger-side på support.brother.com/downloads.