Hjem > Sikkerhet > Før du bruker nettverkssikkerhetsfunksjoner

Før du bruker nettverkssikkerhetsfunksjoner

Maskinen bruker noen av markedets nyeste protokoller for nettverkssikkerhet og kryptering. Disse nettverksfunksjonene kan integreres i den generelle sikkerhetsplanen for nettverket ditt, slik at du kan beskytte dataene dine og forhindre uautorisert tilgang til maskinen.
image

Vi anbefaler at protokollene Telnet, FTP-server og TFTP deaktiveres. Tilgang til maskinen ved hjelp av disse protokollene er ikke sikker.