Hjem > Nettverk > Nettverksfunksjoner > Aktivere/deaktivere Webbasert administrasjon via kontrollpanelet

Aktivere/deaktivere Webbasert administrasjon via kontrollpanelet

1. Trykk på image[Innstillinger]>[Alle innst.]>[Nettverk]>[Nettbasert adm.].
    image
    Hvis maskinen viser [Alle innst.]-menyen på startskjermbildet, hopper du over [Innstillinger]-menyen.
  2. Trykk for å velge alternativet du vil ha.
    image
    Hvis du aktiverer denne funksjonen, må du angi at tilkoblingsmetoden skal bruke Webbasert administrasjon.