Hjem > Sikkerhet > Bruke IPsec > Konfigurere IPsec-adressemal via Webbasert administrasjon

Konfigurere IPsec-adressemal via Webbasert administrasjon

1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adressefelt (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen din).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Pålogging) og klikker deretter på Login (Pålogging).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd».
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Network (Nettverk)>Security (Sikkerhet)>IPsec Address Template (IPsec-adressemal).
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. Klikk på Delete (Slett)-knappen for å slette en Address Template (Adressemal). Når en Address Template (Adressemal) er i bruk, kan den ikke slettes.
  6. Klikk på den Address Template (Adressemal) som du vil opprette. IPsec Address Template (IPsec-adressemal) vises.
  7. Konfigurer innstillingene.
    Alternativ Beskrivelse
    Template Name (Navn på mal)

Skriv inn et navn på malen (på opptil 16 tegn).

Local IP Address (Lokal IP-adresse)
    • IP Address (IP-adresse)

Angi IP-adressen. Velg ALL IPv4 Address (ALL IPv4-adresse), ALL IPv6 Address (ALL IPv6-adresse), All Link Local IPv6 (All Link lokal IPv6) eller Custom (Vilkårlig) fra rullegardinmenyen.

Hvis du velger Custom (Vilkårlig) fra rullegardinmenyen, skriv inn IP-adressen (IPv4 eller IPv6) i tekstfeltet.

• IP Address Range (IP-adresseområde)

Skriv inn den første og siste IP-adressen for IP-adresseområdet. Hvis den første og siste IP-adressen ikke er standardisert etter IPv4 eller IPv6, eller den siste IP-adressen er mindre enn den første IP-adressen, oppstår det en feil.

• IP Address / Prefix (IP-adresse/prefiks)

Angi IP-adressen ved hjelp av CIDR-notasjon.

For eksempel: 192.168.1.1/24

Siden prefikset er spesifisert i form av en 24-biters nettverksmaske (255.255.255.0) for 192.168.1.1, er adressene 192.168.1### gyldige.

Remote IP Address (Ekstern IP-adresse)
    • Any (Enhver)

Når du velger Any (Enhver), er alle IP-adresser aktivert.

• IP Address (IP-adresse)

Skriv den spesifiserte IP-adressen (IPv4 eller IPv6) i tekstfeltet.

• IP Address Range (IP-adresseområde)

Skriv inn den første og siste IP-adressen for IP-adresseområdet. Hvis den første og siste IP-adressen ikke er standardisert etter IPv4 eller IPv6, eller den siste IP-adressen er mindre enn den første IP-adressen, oppstår det en feil.

• IP Address / Prefix (IP-adresse/prefiks)

Angi IP-adressen ved hjelp av CIDR-notasjon.

For eksempel: 192.168.1.1/24

Siden prefikset er spesifisert i form av en 24-biters nettverksmaske (255.255.255.0) for 192.168.1.1, er adressene 192.168.1### gyldige.

8. Klikk på Submit (Send).
    image

Når du endrer innstillingene for malen som for øyeblikket er i bruk, starter du maskinen på nytt for å aktivere konfigurasjonen.