Hjem > Nettverk > Innstillinger for trådløst nettverk > Bruke Wi-Fi Direct® > Konfigurere Wi-Fi Direct-nettverket manuelt

Konfigurere Wi-Fi Direct-nettverket manuelt

Relaterte modeller:DCP‑L5510DW / MFC‑L5710DW / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
MERK

(MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)

Den trådløse nettverkstilkoblingen brukes bare når tilleggsutstyret med trådløs modul er installert.

Konfigurer Wi-Fi Direct-innstillingene fra maskinens kontrollpanel.
image
Når maskinen mottar en Wi-Fi Direct-anmodning fra den mobile enheten, vises meldingen [Forespørsel om Wi-Fi Direct-tilkobling er mottatt. Trykk på [OK] for å koble til.] på LCD-skjermen. Trykk [OK] for å koble til.
  1. Trykk på image[Innstillinger]>[Alle innst.]>[Nettverk]>[Wi-Fi direkte]>[Manuell].
    image
    Hvis maskinen viser [Alle innst.]-menyen på startskjermbildet, hopper du over [Innstillinger]-menyen.
  2. Maskinen viser SSID (nettverksnavn) og passord (nettverksnøkkel). Gå til den mobile enhetens skjermbilde for innstillinger for trådløst nettverk, velg SSID-en og skriv deretter inn passordet.
  3. Når den mobile enheten er koblet til, vises meldingen [Tilkoblet] på LCD-skjermen.