Hjem > Maskininnstillinger > Endre maskininnstillingene via Webbasert administrasjon > Angi eller endre et påloggingspassord for Webbasert administrasjon

Angi eller endre et påloggingspassord for Webbasert administrasjon

Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, angitt med "Pwd". Vi anbefaler at du straks endrer standardpassordet for å beskytte maskinen mot uautorisert tilgang.
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adressefelt (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen din).
    Eksempel:

https://192.168.1.2

image
    • Hvis du bruker DNS (Domain Name System) eller aktiverer et NetBIOS-navn, kan du skrive inn et annet navn, som "DeltSkriver" i stedet for IP-adressen.

For eksempel: https://SharedPrinter

• Hvis du aktiverer et NetBIOS-navn, kan du også bruke nodenavnet.

For eksempel: https://brn123456abcdef

• NetBIOS-navnet er tilgjengelig i nettverkskonfigurasjonsrapporten.
  3. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du har angitt et passord tidligere, skriver du det inn og klikker på Login (Pålogging).
    • Dersom du ikke har angitt ditt eget passord tidligere, skriver du inn standard påloggingspassord, og klikker deretter på Login (Pålogging).
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Administrator>Login Password (Påloggingspassord).
    image
    • Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd».

• Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. Hvis du vil endre passordet, skriver du inn nåværende passord i feltet Enter Old Password (Angi gammelt passord).
  6. Følg skjerminstruksjonene Login Password (Påloggingspassord), og skriv inn det nye passordet i feltet Enter New Password (Angi nytt passord).
  7. Skriv inn det nye passordet på nytt i feltet Confirm New Password (Bekreft nytt passord).
  8. Klikk på Submit (Send).
    image
    Du kan også endre låseinnstillingene i Login Password (Påloggingspassord)-menyen.