Hjem > Fakse > Sende en faks > Kontrollere og avbryte faks som venter

Kontrollere og avbryte faks som venter

Relaterte modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Du kan avbryte en faksjobb før den sendes, mens den er lagret i minnet.
  1. Trykk på image [Innstillinger]>[Alle innst.]>[Faks]>[Jobb I Kø].
    image
    Hvis maskinen viser [Alle innst.]-menyen på startskjermbildet, hopper du over [Innstillinger]-menyen.
  2. Sveip opp eller ned eller trykk på image eller image for å bla gjennom ventende jobber, og trykk på den jobben du vil avbryte.
  3. Trykk på [Avbryt].
  4. Trykk på [Ja] for å avbryte faksjobben eller trykk på [Nei] for å avslutte uten å avbryte.
  5. Når du er ferdig, trykk på image.