Hjem > Sikkerhet > Bruke Active Directory-godkjenning > Konfigurere Active Directory-godkjenning via Webbasert administrasjon

Konfigurere Active Directory-godkjenning via Webbasert administrasjon

Active Directory-pålitelighetskontrollen støtter Kerberos-pålitelighetskontroll og NTLMv2-pålitelighetskontroll. Du må konfigurere SNTP-protokollen (tidsserver for nettverk) og DNS-serverkonfigurasjon for pålitelighetskontroll.

1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adressefelt (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen din).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Pålogging) og klikker deretter på Login (Pålogging).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd».
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Administrator > User Restriction Function (Brukerrestriksjonsfunksjon) eller Restriction Management (Begrensingsadministrasjon).
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. Velg Active Directory Authentication (Active Directory-godkjenning).
  6. Klikk på Submit (Send).
  7. Klikk på Active Directory Authentication (Active Directory-godkjenning).
  8. Konfigurerer følgende innstillinger:
    Alternativ
    Beskrivelse
    Storage Fax RX Data (Lagring av data for mottatt faks)
    Velg dette alternativet for å lagre innkommende faksdata. Du kan skrive ut all innkommende faksdata etter at du logger på maskinen.
    Remember User ID (Husk bruker-ID)
    Velg dette alternativet for å lagre bruker-ID.
    Active Directory Server Address (Active Directory-serveradresse)
    Skriv inn IP-adressen eller servernavnet (for eksempel, ad.eksempel.no) til Active Directory-serveren.
    Active Directory Domain Name (Active Directory-domenenavn)
    Skriv inn domenenavnet for Active Directory.
    Protocol & Authentication Method (Protokoll og godkjenningsmetode)
    Velg protokoll- og pålitelighetskontrollmetode.
    SSL/TLS

Velg SSL/TLS-alternativet.

LDAP Server Port (LDAP-serverport)
    Skriv inn portnummeret for å koble til Active Directory-serveren via LDAP (kun tilgjengelig for pålitelighetskontrollmetoden LDAP + kerberos eller LDAP + NTLMv2).
    LDAP Search Root (LDAP-søkerot)
    Skriv inn LDAP-søkeroten (kun tilgjengelig for pålitelighetskontrollmetoden LDAP + kerberos eller LDAP + NTLMv2).
    Get Mail Address (Få e-postadresse)

Velg dette alternativet for å hente den påloggede brukerens e-postadresse fra Active Directory-serveren (kun tilgjengelig for pålitelighetskontrollmetodene LDAP + kerberos og LDAP + NTLMv2).

Get User's Home Directory (Få brukers startmappe)

Velg dette alternativet for å hente hjemmekatalogen din som Skann til nettverk-destinasjonen (kun tilgjengelig for pålitelighetskontrollmetodene LDAP + kerberos og LDAP + NTLMv2).

9. Klikk på Submit (Send).