Hjem > Skanne > Skanne med Skann-knappen på maskinen > Skanne til SSH-server (SFTP) > Importere en serverfellesnøkkel med Webbasert administrasjon

Importere en serverfellesnøkkel med Webbasert administrasjon

1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adressefelt (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen din).
    Eksempel:

https://192.168.1.2

image
    • Hvis du bruker DNS (Domain Name System) eller aktiverer et NetBIOS-navn, kan du skrive inn et annet navn, som "DeltSkriver" i stedet for IP-adressen.

For eksempel: https://SharedPrinter

• Hvis du aktiverer et NetBIOS-navn, kan du også bruke nodenavnet.

For eksempel: https://brn123456abcdef

• NetBIOS-navnet er tilgjengelig i nettverkskonfigurasjonsrapporten.
  3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Pålogging) og klikker deretter på Login (Pålogging).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd».
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Network (Nettverk)>Security (Sikkerhet)>Server Public Key (Offentlig nøkkel for server).
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. Klikk på Import Server Public Key (Importer offentlig nøkkel for server).
  6. Spesifiser filen som du vil importere.
  7. Klikk på Submit (Send).
Serverfellesnøkkelen importeres til maskinen din.