Still inn dato og klokkeslett

1. Trykk på image [Innstillinger]>[Alle innst.]>[Grunn oppsett]>[Dato og klokke]>[Dato].
    image
    Hvis maskinen viser [Alle innst.]-menyen på startskjermbildet, hopper du over [Innstillinger]-menyen.
  2. Tast inn de to siste sifrene i årstallet ved hjelp av LCD-skjermen, og trykk på [OK].
  3. Tast inn de to sifrene for måneden ved hjelp av LCD-skjermen, og trykk på [OK].
  4. Tast inn de to sifrene for dagen ved hjelp av LCD-skjermen, og trykk på [OK].
  5. Trykk på [Klokketype].
  6. Trykk på [Klokke(12)] eller [Klokke(24)].
  7. Trykk på [Tid].
  8. Gjør ett av følgende for å angi klokkeslettet:
    • Hvis du valgte [Klokke(12)] som formatet i [Klokketype]-innstillingen, angir du klokkeslettet (i 12-timers format) med LCD-skjermen.

Trykk på image for å velge [AM] eller [PM].

Trykk på [OK].

• Hvis du valgte [Klokke(24)] som formatet i [Klokketype]-innstillingen, angir du klokkeslettet (i 24-timers format) med LCD-skjermen.

Trykk på [OK].

(Tast inn for eksempel 19:45 for 7:45 om kvelden.)

9. Trykk på image.