Relay-gruppesending fra Brother-maskinen

Relaterte modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Bruk Relay-gruppesendingsfunksjonen til å sende en e-post fra maskinen til en vanlig faksmaskin.

Bekreft at avkrysningsboksene POP3/IMAP4/SMTP Client (POP3/IMAP4/SMTP-klient) og SMTP Server (SMTP-server) er merket av i Webbasert administrasjon. Hvis det ikke er merket av for POP3/IMAP4/SMTP Client (POP3/IMAP4/SMTP-klient) og SMTP Server (SMTP-server), merker du av for POP3/IMAP4/SMTP Client (POP3/IMAP4/SMTP-klient) og SMTP Server (SMTP-server). Klikk på Submit (Send), og start maskinen på nytt.

image
  1. Internett

I dette eksempelet er maskinens e-postadresse FAX@brother.com. Du vil sende et dokument fra maskinen til en vanlig faksmaskin i England med e-postadressen UKFAX@brother.co.uk, og du vil at maskinen skal sende dokumentet via en vanlig telefonlinje.

1. Legg i dokumentet.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Hvis faksforhåndsvisning er stilt til [Av], trykker du på [Faks].

• Hvis faksforhåndsvisning er stilt til [], trykker du på [Faks] og deretter på [Sending av fakser].
  3. (MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910) Trykk på [Alternativer].(MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN) Trykk på image[Alternativer].
  4. Sveip oppover eller nedover eller trykk på image eller image for å vise alternativet [Gruppesending].
  5. Trykk på [Gruppesending].
  6. Trykk på [Legge til nummer].
  7. Du kan legge til e-postadresser i gruppesendingen på følgende måter:
    • Trykk på [Legge til nummer] og trykk deretter på image, angi e‑postadressen og trykk på [OK].
    • Trykk på [Legg til fra adressebok]. Merk av i avmerkingsboksen for e‑postadressen som du vil legge til i gruppesendingen. Når du har valgt alle e-postadressene du vil ha, trykker du på [OK].
    • Trykk på [Søk i adressebok]. Skriv inn navnet eller den første bokstaven i navnet, og trykk på [OK]. Søkeresultatet vises. Trykk på navnet og deretter på e-postadressen du vil legge til i gruppesendingen.
    Her ser du et eksempel på hvordan du angir e-postadresse og telefonnummer:
    image
    Etter at du har angitt alle faksnumrene, trykk på [OK].
    image
    Hvis maskinen din viser image, trykker du på det.
  8. Trykk på [Start faks].