Hjem > Skanne > Konfigurere skanneinnstillinger via Webbasert administrasjon > Angi skannejobbens e-postrapport med Webbasert administrasjon

Angi skannejobbens e-postrapport med Webbasert administrasjon

Når du skanner et dokument, vil maskinen sende en skannejobbs e-postrapport automatisk til den registrerte e-postadressen.
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adressefelt (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen din).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Pålogging) og klikker deretter på Login (Pålogging).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd».
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Scan (Skann)>Scan Job e-mail report (E-postrapport for skannejobb).
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. I Administrator Address (Administratoradresse)-feltet, skriv inn e-postadressen.
  6. For skannefunksjonene du ønsker, velg On (På) for å sende en skannejobbs e-postrapport.
  7. Klikk på Submit (Send).