Tildele snarvei til et ID-kort

Relaterte modeller:MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Du kan tilordne en maskinsnarvei til ID-kortet ditt. Når du trykker ID-kortet ditt inntil maskinens NFC-symbol vil din personlige snarvei automatisk dukke opp på pekeskjermen.
image
  • Du kan ikke bruke samme ID-kort for forskjellige snarveier.
  • Hvis du vil bruke ID-kortet for andre snarveier, fjern først registreringen av kortet og registrer det deretter med den nye snarveien.
  1. Trykk på fanen som inneholder snarveien du vil tilordne ID-kortet ditt.
  2. Trykk og hold inne snarveien til alternativene vises.
  3. Trykk på [Registrer Kort/NFC].
  4. Berør NFC-symbolet med ID-kortet.
  5. Trykk på [Register].
    Snarveien tilordnes ID-kortet.